Yapağılar İlkokulu
YAPAĞILAR KÖYÜ YENİMAHALLE MEVKİİ YENİMAHALLE 25 SK. YAPAĞILAR ILKOKULU BLOK NO 14 MERKEZ / UŞAK

VİZYON

-Öğrencilerimizin okula severek ve isteyerek gelmelerini sağlayan, -Öğrencilerimize yeniliklere açık bir eğitim veren, -Ekip çalışmasıyla akademik başarısını her yıl bir önceki yıla göre arttıran, -Kaynaklarını verimli kullanabilen,-Sosyal faaliyetleriyle aktif olan bir eğitim kurumu olmak istiyoruz

MİSYON

Her alanda değişimlerin hızlı olduğu ve ihtiyaç duyulduğu günümüz bilgi toplumuna geçiş şartlarında, kültürüyle barışık olarak geçmişini ve bugününü analiz ederek özümseyen, aldığı dersler temelinde gelecekle ilgili hedefler koyabilen, bulunduğu her ortamda etrafına faydalı olabilen, yenilikleri kültürüne adapte ederek takip eden, insan haklarına saygılı Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda hareket eden, milli eğitim sistemimizin temeline bağlı ,vatanımızı, milletimizi seven bireyler yetiştirmek.

BAŞARILAR

2010-2011 Eğitim Öğretim yılında Merkez Köy İlköğretim Okulları arası Birincisi, Aynı yıl il ikincisi, 2010-2011 Eğitim öğretim yılında 16 Mezun; 1 And.Öğretmen Lis.+ Anadolu Lis.+ 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında 23 Mezun; 2 And.Öğretmen Lis.+ Anadolu Lis.+

TAM GÜN

09.00-15.25

KALORİFERLİ

İL MERKEZİNE UZAKLIK 12 KM.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Uşak Sivaslı Karayolunun 12. Km. Yapağılar Köyü Yeni Mahalle Merkez/Uşak adresinde yeni yerleşim alanında yeni bir okul. Yanında yeni camii bulunan okul bahçesi oldukça büyük, bir bölümü ağaçlandırılmıştır.